28 november 2016

Ria Besselink nam afscheid van de werkgroep

Vandaag heeft Ria Besselink voor het laatst een vergadering van de Werkgroep Ouderenbeleid bijgewoond. Ria verhuist naar Gelderland. Bij haar afscheid vertelde zij blij te zijn deel uitgemaakt te hebben van de werkgroep omdat er goed werk wordt verricht.

Ria was nog maar kort lid van de werkgroep. Op 15 mei 2015 woonde zij voor het eerst een vergadering bij. Haar jarenlange ervaring in onder andere de gemeenteraad van Coevorden en het afdelingsbestuur van PvdA Coevorden bracht zij mee in de discussies binnen de werkgroep. Scherp en duidelijk was haar inbreng, tegelijk had zij oog voor wat haalbaar is.

Een belangrijk moment voor Ria was de overhandiging van het werkgroeprapport ‘Waardig ouderenbeleid’ op 9 oktober 2015 aan Hans Spekman, voorzitter van de PvdA, en aan Otwin van Dijk, toen nog Tweede Kamerlid, tijdens een bijeenkomst van de PvdA in Den Haag. Zie onderstaande foto.
overhandiging-rapport-2-600-x-452

Wij vinden het bijzonder jammer dat wij de inbreng van Ria Besselink voortaan moeten missen. Maar wij wensen Ria en haar man alle goeds toe in Gelderland, dicht bij hun dochter en kleinkinderen.